Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 200 lei! Comanda Telefonica: Luni - Vineri 08:00-18:00 Tel: 0728.677.264 / 0728.046.676

Transport și plată

Produsele comandate se livreaza in toata tara in termen de 2-3 zile de la confirmarea telefonica a comenzii, utilizand ca metoda de transport curierat rapid, plata efectuandu-se ramburs sau prin ordin de plata in contul topsaniclean.ro, modalitati alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator si sigilate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care va livra coletul chiar la domiciliu.

Livrarea pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei  este gratuita.

Pentru livrarea produselor la domiciliu taxa de transport este de 15 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei,  in aria de acoperire SameDay, pentru coletele care se incadreaza in dimensiunile 130 x 50 x 30 cm si avand o greutate de maxim 5Kg.  

Costul de depasire al greutatii este de 1 leu + TVA/kg iar costul pentru coletele cu gabarit depasit va fi furnizat in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care va aflati in afara ariei de acoperire a curierului, ne rezervam dreptul de a modifica valoarea transportului prin anuntarea in prealabil a costurilor modificate.

Cu toate ca incercam să protejăm la maximum coletele contra deteriorării în cursul transportului, exista posibilitatea sa ajunga la dvs deteriorat.

De aceea vă recomandăm ca, la preluare, să verificați starea coletului (numărul de colete, integritatea benzii, eventuala deteriorare a cutiei etc.) și să refuzați preluarea unui colet incomplet sau deteriorat. Refuzul de a prelua coletul trebuie anunțat telefonic vânzătorului, la numărul de telefon 0728.677.264.

Viciul ascuns al coletului (produsele nu sunt complete sau sunt deteriorate) constatat la preluare trebuie comunicat fără întârziere către compania de transport, fiind necesară și solicitarea de redactare a unui proces-verbal referitor la daună. Pentru soluționarea rapidă a cazului de daune, procesul-verbal privind dauna trebuie trimis prin poștă sau email către vânzător la adresa office@topsaniclean.ro.

Compania de transport are dreptul să verifice starea reală de deteriorare a coletului sau pierderea parțială a acestuia. Din aceste motive, clientului i se interzice orice manipulare a coletului, clientul fiind obligat să păstreze ambalajul în care i-a fost predat coletul deteriorat.