Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 200 lei! Comanda Telefonica: Luni - Vineri 08:00-18:00 Tel: 0728.677.264 / 0728.046.676

  • Nou

Covor interior trafic intens, 0,9 x 1,5 m cu margine321,30 lei
cu TVA Livrare in 24 - 48 ore!

Covor interior trafic intens, 0,9 x 1,5 m cu margine 

 

Politica de confidentialitate si cookies

 

Transport si plata

 

Termeni si conditii de utilizare

Covorul are rezistență la următoarele aspecte: ABSORBANT, ANTI-ALUNECARE, LAVABIL, RĂZUITOR DE MURDĂRIE, DURABIL. Aceste covorașe pot fi folosite ca preș interior sau ca un covor exterior pentru ușă, hol, intrare, bucătărie, dormitor, terasă, înclinare, prag sau verandă.

DIRT CATCHING &; EASY CLEAN: Covorul de ușă pentru  murdărie captează puternic murdăria, astfel încât să nu ajungă pe podele sau în covoare. Covorul nostru barieră are un efect surprinzător atunci când aveți un animal de companie cu blană. Super ușor de curățat, doar clătiți-l în apă și lăsați-l să se usuce, vine ca un nou mat SUPER ABSORBANT &antiderapant: Mai mult decât un Dirt Trapper. Acest covor de intrare absorbant absoarbe, de asemenea, umezeala ca un burete pentru a menține zona curată și uscată în zilele ploioase. Gata cu bălțile sau intrarea alunecoasă. Suportul antiderapant va împiedica alunecarea sau zguduirea covorului atunci când este utilizat și vă va menține în siguranță prin prevenirea căderilor nedorite.

STRONG DURABLE &; FASHION STYLE: Fabricat puternic din fibre de polipropilenă de înaltă calitate și cauciuc superior. Un material mai bun aduce un timp de utilizare mai lung. Gri cu stil simplu adapta orice scena, indiferent de interior sau exterior. Alegerea perfectă pentru case rezidențiale, proprietăți comerciale și afaceri.

LOW PROFILR DESIGN: Leopard Doormat cu design cu prag scăzut, grosimea perfectă, absolut convenabil pentru a deschide sau închide ușa. Dar nu vă faceți griji niciodată că acest covor subțire are o calitate proastă, suportul nostru din cauciuc natural asigură că acest covor este foarte durabil și greu în loc de altele. Tip formă covor:Doormat Dimensiune:90x150cm 

 Culoare:Gri

 Includere pachet:1*Mat

TS-09150

Referinte specifice

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Produse asemănătoare